Annette Olsen

 

 

IKKE BARE ENDNU EN STRESSVEJLEDER

IKKE BARE ENDNU EN TRIVSELSMENTOR

 

 

Men DIN ekspert i stress og trivsel.

Udover stressvejleder-uddannelsen har jeg altid været nysgerrig på livet og vores velvære, og på den vej samlet stor indsigt i trends, de små fif, der faktisk virker og hvordan det hele hænger sammen. Derudover er jeg også uddannet Mindfulness Practitioner.

En grundlæggende lederuddannelse sammen med mine mange års erfaring som administrativ sekretær for den nærmeste ledelse i både små virksomheder og kæmpe internationale organisationer, har givet mig stor forståelse for og indsigt i de udfordringer, både du som leder, medarbejder og kollega ofte står overfor.

Det virker nu bare engang bedst, hvis man ved, hvad man taler om.
Hvis man har gået vejen selv, og selv afprøvet teknikkerne.
Og det lover jeg dig, at jeg har.

Her får du altså en vejleder, der ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

-også registreret som stressvejleder hos Stressakademiet

 

 

HELLER KKE BARE ENDNU EN MEDITATIONSLÆRER

 

 

Jeg har fundet min helt egen vej ud i meditationen.  Da jeg første gang mediterede var det en tid uden smartphones og tusindvis af indspillede lydfiler, man bare kunne lytte til og lade sig guide af.
Det jeg husker som den første "wau, har jeg lige mediteret?" oplevelse var i rum med en anden person jeg var tryg ved, og som havde erfaring med at meditere.

Den energi der opstår, når man sidder flere sammen og mediterer....WAU!

Flere nævnte, at jeg havde en meget behagelig stemme, når jeg guidede andre ud i meditation, så for 10-15 år siden (husker ikke lige præcis hvilket år jeg startede) åbnede jeg dørene til min private stue i Kolding og inviterede til GUIDET FÆLLES MEDITATION, med den successs, at jeg igen og igen fik ros for min stemme og guidning, og folk fortsatte på nye hold, når de gamle blev afsluttet.

Det danner grundlaget for mit fundament til at guide folk ud i fælles meditation. Sidenhen har jeg bygget viden og erfaring på, bl.a. uddannet Mindfulness Practitioner.

Jeg arbejder ud fra, at det skal være trygt, nemt og behageligt for os, når vi mediterer.
Hos mig er det vigtigere, at du kommer i gang med at meditere end det er, om du kan sidde i skrædderstilling, eller hvor længe du kan meditere.

Det vigtigste er at gøre det, - ellers udebliver forandringen!

 

Du Annette har lært mig at slappe af,
trække vejret rigtig
og tænke på en hel anden måde
ao-mailchimp

INDEN DU SMUTTER

Vil du møde mig i din indbakke engang imellem med inspiration, viden, brugbare værktøjer til at leve et liv med større trivsel, gode tilbud m.m. så kan du komme med på den eftertragtede liste lige her