LYDHEALING i Tønder

af | |

Lyd-hvaffor-noget??

Vi bliver påvirket af lydene omkring os.
Prøv selv at forestille dig lyden af en byggeplads. Børnehave. Skolegård. HeavyMetal-koncert. Lyden af neglene der kradser ned over tavlen.
Og prøv så at forestille dig at du sidder ved stranden og lytter til vandet i vandkanten. Eller fuglefløjt ud over den danske sommermark. Eller en kat, der ligger og spinder.
Faktisk viser det sig, at en kats spinden kan have en positiv effekt på vores helbred.
Tamkatte spinder med en frekvens på cirka 25 svingninger per sekund, og det skulle være netop de svingninger, der kan påvirke vores kroppe.
Newsner skriver bl.a. i en artikel, hvordan svingningerne hjælper med at sænke vores stresshormoner, hvordan det påvirker vores blodtryk, kan fremskynde helingsprocesser i kroppen (knogler, muskler og sener)
Det er sådan set ikke noget nyt.
Men det er nyt, at vi inviterer dig til lydhealing i Tønder.
Og nej: det betyder ikke, at vi skal sidde i rundkreds med en kat på skødet.

Vi har fået en aftale med Bruno fra Healingshuset i Kolding. Han har lovet at ta’ sine store krystalskåle under armen og køre til Tønder med dem, hvor du får mulighed for at mærke den fantastiske effekt på egen krop.

Brunos lydhealingsaftener er hurtig udsolgte, da folk tilmelder sig igen og igen.
 
Hvis du aldrig har prøvet lydhealing fra de fantastiske krystalskåle, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse.
Læs mere her:

ao-mailchimp

INDEN DU SMUTTER

Vil du møde mig i din indbakke engang imellem med inspiration, viden, brugbare værktøjer til at leve et liv med større trivsel, gode tilbud m.m. så kan du komme med på den eftertragtede liste lige her