Autoskrift

AUTOSKRIFT

Få svar på dine spørgsmål

Kanaliserede svar og budskaber på skrift.

Få svar på de spørgsmål, du går og tumler med, og vær med i processen, hvor du oplever hvordan svarene former sig.

Ubevidst skrivning
Jeg overgiver kontrollen af min hånd til den ånd/væsen/energi, der måtte være til stede for at hjælpe dig, som så skriver svarene til dig.

Der kan komme svar fra flere forskellige, hvor vi vil opleve, at skriften ændrer sig.

Du får selvfølgelig papirerne med hjem.

 

 

Tusind tak for en dejlig session i går.
Jeg var så benovet over hvad du kunne, din autoskrift, så spændende at se hvordan det skete. Mange gange under dette forløb, var det ikke dig, der sad over for mig; jeg så eksempelvis min mor, selvfølgelig blev ansigtet ikke helt lavet om, men trækkene af både min far og mor, eftersom hvem der kom frem, hvis der var andre fremme, var der andre udtryk. RET SÅ FANTASTISK. 
Samtidig kunne man se på hånden at den indimellem rystede meget

Jeg fik værktøjer til at se hvordan jeg kunne vende nogle ting, som giver så god mening for mig. Indimellem kom der beskeder til mig om at jeg skulle sige til dig at du ikke måtte sætte dit lys under et skæppe

Ved Healingen kom noget af det der blev arbejdet med frem igen. Først lå jeg i en blålilla pyramide hvor lyset strålede imod mig, og igen strålede ud fra mig, så faktisk min egen aura rundt omkring mig, så fedt. Tror at der også kom noget igennem til dig på et tidspunkt men husker ikke hvad det var, det gør du sikkert selv. Ihvertfald var det vigtigt for dine hjælpere at du skulle vide at du gjorde en stor forskel for mange.
Jeg har sovet fantastisk godt i nat og vågnede og var helt tung. Nu har jeg det super dejligt det samme i går eftermiddags, havde smidt tankerne jeg tumlede med i forhold til et kræftforløb jeg havde været igennem .
Tusind tak søde smukke Annette. Husk du er noget ganske særligt og kan noget ganske særligt. Det ikke lige det du har vist til omverden....Men Wauw

For mange år siden (mine ret unge dage), da jeg blev bekendt med, at der var mere mellem himmel og jord, end jeg lige var klar over, da begyndte mit liv, mine oplevelser, og mine skavanker at give mening.
F.eks. var jeg tit utilpas, men aldrig syg.
Når jeg on-and-off havde oplevet hovedpine over en periode, tog min mor mig til øjenlægen for at få tjekket mit syn, da hun troede, jeg måske skulle ha' briller, og det ville hjælpe.

I dag er jeg bevidst om, at det ikke altid er mine egne skavanker jeg mærker, men den eller de personer, jeg er sammen med.

Selvom jeg var begejstret for denne nye og -for mig- spændende verden, så fik min indre skeptiker også plads. Det gør den stadig.

Jeg havde hørt ganske kort om autoskrift. Hvor en mand sad med papir og en blyant i hånden, og lod sin hånd føre, og på den måde modtog budskaber på skrift.
Det ville jeg prøve.
Og lige DER, blev jeg bekræftet i at det ikke var min egen indbildning eller mine egne tanker, når jeg lavede clairvoyance. For jeg vidste jo, at det ikke var mine egne ord der blev skrevet på papiret.
Og skriften var heller ikke min.
Faktisk kom der mange forskellige skrifter afhængig af, hvem jeg kommunikerede med.

Der gik ikke lang tid før jeg fik ordene samtidig med skriften, og hurtigt blev den måde, jeg arbejdede med svar og budskaber.

Vil du opleve denne form for budskaber og få dine svar med hjem på skrift?
Pris for individuel session ca. 1,5 time = 750 kr.
Tilbydes også som online session.

Del oplevelsen med dine venner.
Byt en cafétur ud med en anderledes oplevelse sammen.
I får alle mulighed for at stille jeres spørgsmål, og få svar.
Pris ved 4 personer, ca. 1,5-2 timer = 325 kr. pr. person

Book din tid på telefon/sms 26 28 30 56.

ao-mailchimp

INDEN DU SMUTTER

Vil du møde mig i din indbakke engang imellem med inspiration, viden, brugbare værktøjer til at leve et liv med større trivsel, gode tilbud m.m. så kan du komme med på den eftertragtede liste lige her